Bestuur

Bestuur

John Bakker, 1939,  Voorzitter

Aangesloten bij ABP

Interesse: Sport, landelijke politiek, pensioenbeleid

Achtergrond:

Studeerde Stedenbouwkunde aan de TH-Delft. Was werkzaam bij de Gemeente Leeuwarden als Hoofd Stedenbouw. Werkte 10 jaar als directeur van de Kunstijsbaan Leeuwarden, in dienst van de Stichting IJshal. Bestuurslid en lid service verenigingen Ronde Tafel en Lionsclub. Voorzitter van kleuterschool en lid bestuur lagere school. Lange tijd actief geweest bij sportorganisaties. Hockeyclub Leeuwarden, Bestuur Stichting Trias - ijsclub, bestuur KNSB-sectie natuurijs, bestuur IJswegencentrale Leeuwarden, secretaris De Friesche IJsbond.


Holke Flapper, 1944, Secretaris - Penningmeester

Pensioenfonds ABNAmro  Bank

Interesse: Pensioenen, huisvesting

Achtergrond:

Tot 1985 werkzaam bij de Amro bank, vestiging Amsterdam, afdelingsdirecteur van Business Promotions. Daarna advies, consultancy en bemiddelaar onroerend goed in Tsjechië en Slowakije. Nu adviseur van bureau Archisign in Helmond. Lid van KBO-Brabant en Burgercommissielid van het CDA in Helmond en oprichter van Senioren Brandevoort.


Wilma Berkhout, 1956,  Lid

Aangesloten bij ABP

Interesse: fiscale zaken, pensioenen

Achtergrond:

Belastinginspecteur bij de Belastingdienst, met veel managementfuncties. Van Mkb tot de Divisie Grote Ondernemingen, en in Zuid-Oost-Brabant vakbaas inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Na 2010 trainer bij Human Quality Management (gevestigd in Gent) o.a. leiderschapstrainingen. Was voorzitter ANBO afdeling Helmond, nu bestuurder van PVGE, afdeling Helmond. Daarnaast fiscalist voor alle ouderenbonden in VBOB verband.