Pensioenfondsen

Heel veel pensioenfondsen

U ziet op de site de namen van grote  pensioenfondsen. Maar we gaan ook opzoek naar de kleinere.

De contacten van gepensioneerden met hun pensioenfonds lopen meestal niet op rolletjes. Je krijgt niet de antwoorden die je verwacht. De besturen lopen aan de leiband van de minister, van de De Nederlandse Bank. Dat pensioenfondsbesturen voor hun gepensioneerden moeten opkomen lijken ze zelf te vergeten. Roepen dat kortingen niet zijn uit te leggen horen we al 15 jaar.

Het zijn onderwerpen die vaak terug komen. Voor uw pensioenberekening, kan het nuttig zijn uw oor te luisteren leggen bij  andere gepensioneerden van uw fonds. Maar hoe vindt u lotgenoten? Wanneer u zich ingeschrijft is het eenvoudig om contact te maken, om protest aan te tekenen, of samen uw Verantwoordingsorgaan te benaderen.

Pensioenfondsen schrijven  communicatienota’s, wij komen zelf naar hen toe.

Voor acties kunt u contact zoeken met gepensioneerden in uw eigen regio, gemeente. Degene die u kunt bereiken zullen zich hebben aangemeld bij Pensioenleger. Dit is de kracht van gezien worden.

Pensioenleger wordt sterk als velen zich inschrijven. Wordt het een succes, dan zal onze organisatie zich aanpassen. Wij houden u op de hoogte via de websites van Pensioenleger en Verontruste Ouderen, via de Nieuwsbrief, via Facebook.

Voor het welslagen hebben wij uw bijdrage nodig, vele kleintjes maken een grote!

"WORD LID" - dat is wat wij u vragen.

Het verbeteren van de website zullen wij afstemmen op wat er op ons af komt.

Een kwestie van beentje bijtrekken, leren door te doen.

Denk aan de bijen, het onmisbare insect. Tot veel in staat als ze met velen uitvliegen. En ze steken, als het nodig is.


Klik op onderstaande  knop!

WORD LID