Het blijkt uit onderzoek van Follow The Money dat Sywert van Lienden van a tot z liegt

Wilma Berkhout-van Den Heuvel

 

Het blijkt uit onderzoek van Follow The Money dat Sywert van Lienden van a tot z liegt.

Gelukkig dat er nog onderzoeksjournalistiek is, want het belazeren van de Nederlandse burger en het ten eigen bate benutten van hun belasting- en of premiegelden is aan de orde van de dag. Van banken, verzekeringsmaatschappijen en de eigen overheid (beïnvloed door de lobby van het (praktisch geen winstbelasting betalende) grote bedrijfsleven).

Er wordt niet geschuwd om marketingtechnieken en massapsychologie in te zetten, zie het pensioendossier) om de burger van zijn zuurverdiende geld af te helpen, zonder dat hij protesteert, omdat de trucs gemaskeerd worden en passant de democratie (lastig volk en lastige verkiezingen) te "killen."

Nou was die Sywert overigens wel erg ongeduldig hongerig naar miljoenen en maakte daardoor fouten, zodat het bedrog in dit geval snel uitkwam

Koolmees en zijn voorgangers op het pensioendossier zijn wat geduldiger en subtieler. HP De Tijd kopte al" De pensioenindustrie danst op tafel."

Zover is het nog niet, al zijn ze een end.

Laten we hopen dat die onderzoeksjournalisten, als Cees Grimbergen van Max ( er komt een nieuw Zwarte Zwanen!, Follow The Money, (Eric Smit), De Correspondent ( diversen waaronder Jesse Frederik) en Syp Wynia met o.a. Eduard Bomhoff, die ontdekte dat de rekenrente is het geniep al vanaf 2007 foute dekkingsgraden van pensioenfondsen voortoverde om u niet te hoeven indexeren, hun goede werk blijven doen, want met de mainstream journalistiek, die braaf "his master's voice" is, redden we het niet.

Overigens heeft onderzoeksplatform "Het pensioentribunaal" al een mooi pensioendossier opgebouwd." Misschien gaat u daarvan wel lezen bij de hier genoemde journalisten.

Begin overigens met het lezen van het boek "Het pensioendrama ontrafeld, waarom u te veel spaart en te weinig krijgt" van onvolprezen Rob de Brouwer. Dan kunt u nog preciezer aan uw buren, familie, vrienden etc. uitleggen hoe staatsbedrog in zijn werk gaat. Leuk kadoo voor Sinterklaas of Kerst!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen